Kom ind og se det nyeste indenfor udstyr og beklædning, eller for at aftale en træningstid

ProShop - Lindhardt Golf

Velkommen indenfor i Værløse Proshop – ejet af Thomas Lindhardt Hansen.

Vi er en on-course butik der lægger vægt på at vores kunder får en god service, får gode brugbare råd og som kender vores kunders golfsving, så vi kan give den bedste vejledning ifm køb af nyt udstyr.

Har I udstyr?
Vores forretningskoncept er, at udstyr skal fittes til den enkelte, så det passer til golfsvinget og til fysikken. Vi har en lang række drivere, køller, wedges og jern til udlån. Vi finder den optimale løsning til dig, hvorefter du kan prøve det banen. Vi har derfor ikke butikken fyldt op med standardudstyr, men sørger for at bestille det skræddersyede udstyr hjem, når det er bestilt. Dermed får du som kunde det helt rigtige med hjem.

Hvad kan jeg købe hos jer?
Udstyr fra Callaway, Srixon, Cleveland, Mizuno, Wilson, Odyssey. Øvrige mærker kan bestilles.

Golfvogne og elvogne.

Vognbags og bærebags, bolde, handsker og alle småtingene vi har brug for når vi spiller golf.

Tøj fra Daily Sports, Abacus, Adidas og Func Factory.

Golfsko fra Footjoy, Ecco og Adidas.

Vi kan hjælpe dig med at bestille fra leverandørernes fulde sortiment, selvom vi ikke har det i butikken. Kom og spørg os.

Er det så meget dyrt hos jer?
Nej vi er ikke dyrere end andre golfbutikker i DK. Vi følger markedspriserne. Vi kan ofte også matche priserne på diverse golfhjemmesider.

Alle leverandører er presset af den stigende dollarkurs, og derfor har de hævet priserne på stort set alle varer. Derfor vil I også mærke en mindre prisstigning i vores butik.

Velkommen til Lindhardt Golf!

Thomas og Lene
Sidste nyt fra Proshoppen
Booking af træningslektioner
Billedserier