Velkommen til Værløse Golfklub

Værløse Golfklub - et godt sted at spille golf!

Værløse Golfklub gentager succéssen og har til nye medlemmer med DGU-kort igen i 2017 et favorabelt introduktionstilbud.

Se mere i den vedhæftede fil.
Prøvemedlemskab i Værløse Golfklub

Til dig, som ikke har spillet golf før, men som har lyst til at prøve det af, har vi et attraktivt prøvemedlemskab med individuelle trænings lektioner, fællestræning og begynderaktiviteter - alt sammen pakket ind i motion, naturoplevelser og socialt samvær.
Spil golf og få gode venner i Værløse Golfklub, et tilbud til børn og unge

Vil du se, om golf kunne være noget for dig og din familie? Vil du se om du kan få bolden til at flyve langt og lige?
Medlemsfordele og greenfeeordninger: www.vaerloese-golfklub.dk
Se mere om medlemskab og kategorier her:  www.vaerloese-golfklub.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf 4447 2124, hvis du har brug for mere information om klubben.
Værløse Golfklub  |  Christianshøjvej 22  |  3500 Værløse  |  Telefon 4447 2124  |  Telefax 4447 2128  |  mail@vaerloese-golfklub.dk