Velkommen til Værløse Golfklub

Medlemsfordele i Værløse Golfklub


Gode træningsfaciliteter og gratis bolde

Gode træningsområder, som står til rådighed for klubbens medlemmer: drivingrange inklusive træningsfairwaybunker, overdækket udslagshus, 2 puttinggreens, indspilsområde med bunkers og en 6 hullers shortgamebane.

Gratis adgang til træningsbolde på drivingrange.

Fuldt automatiseret driving range med robot-klipning og -boldopsamling. Dermed er driving range åben 24/7. Se mere her: vimeo.com


Støt vores sponsorer og opnå særlige fordele

I Værløse Golfklub har vi en række sponsorer, som yder et vigtigt bidrag til klubbens økonomi. Det er derfor vigtigt, at du som medlem støtter dem, som støtter klubben.

Ved sæsonstart får du sammen med dit bagmærke udleveret en sponsorpose, der indeholder information, kontaktinfo og særlige tilbud til dig fra klubbens sponsorer.


Særlige fordele for medlemmer af Værløse Golfklub:

EDC Michael Tang a/s

Skal du sælge dit bolig, så gå til EDC. EDC Michael Tang a/s driver tre velkendte ejendomsmægler- forretninger i Værløe, Farum og Bagsværd.

Som et tillæg til sponsoratet af vort smukke hul 2, har vi en aftale, der både kommer klubben og dig som medlem til gode. Aftalen, der er gældende for 2014-2016, indebærer, at der tilfalder klubben et ekstra sponsorbeløb, såfremt du vælger at sælge din ejendom igennem EDC Michael Tang. En del af beløbet går til at betale dit kontingent for den næstfølgende sæsons medlemskab af klubben. Du kan læse mere om EDC Michael Tangs virksomhed på www.edc.dk.

Fysioclub

Et besøg hos Fysioclub kan blive den bedste investering, du har gjort i dit golfspil!
Fysioclub har specialiseret sig i at hjælpe golfspillere med at træne deres fysik, så den ikke begrænser, men derimod sikrer muligheden for at udvikle teknik, power og stabilitet i golfsvinget.

Fysioclub drives af Fysioterapeut Thorsen Holst og Fysisk Træner Frederik Rasmussen.

Fysioclub giver 10 % på træning og behandling til Værløse Golfklubs medlemmer, og lige nu tilbyder Fysioclub 50% på golfscreening og en personlig programlægning - så skynd dig at booke tid!

Se mere på www.fysioclub.dk

Golfferie.de

Golfferie.de har specialiseret sig i at formidle skønne golf- og wellness ophold i Nordtyskland og har samarbejdsaftaler med en række attraktive golfanlæg og hoteller.

Til Værløse Golfklubs medlemmer ydes der op til 10% rabat. Ved bestilling bedes du oplyse, at du er medlem af Værløse Golfklub.

Se evt. mere på www.golfferie.de.

Club de Golf Bonmont, Tarragona, Spanien

På Costa Daurada - lige syd for Barcelona - ligger Club de Golf Bonmont www.bonmont.es

Bonmont tilbyder en førsteklasses 18-huls golfbane, designet af Robert Trent Jones Jr. - omgivet af bjergene i nord og Middelhavet i syd.

Men Bonmont er også andet end golf. Med en beliggenhed få minutter fra stranden tilbyder Bonmont Residential Resort velindrettede lejligheder, restaurant, talrige sportsfaciliteter (bl.a. tennisbaner), swimming pool og fitnesscenter.

Costa Daurada er en af Spaniens smukkeste og mest varierede Middelhavskyster og byder på flotte naturoplevelser og hyggelige og seværdige små byer.

Værløse Golfklubs medlemmer har 15% rabat på ophold i en af resortets skønne lejligheder. Se mere i den vedhæftede fil.

Der er også mulighed for attraktive tilbudspakker til større grupper af medlemmer.

Brochure fra Bonmont kan afhentes i printet udgave i Sekretariatet.
Værløse Golfklub  |  Christianshøjvej 22  |  3500 Værløse  |  Telefon 4447 2124  |  Telefax 4447 2128  |  mail@vaerloese-golfklub.dk