Velkommen til Værløse Golfklub

Klub

Her finder du information om Værløse Golfklubs frivillige udvalgs virke, samt generel information til nuværende og potentielt nye medlemmer.

Værløse Golfklubs Vision

"En naturskøn 18-hullers golfbane på højt niveau, hvor alle spillere føler sig velkommen og sportsligt udfordret, med et godt klubliv og en afslappet atmosfære"

Værløse Golfklubs vision er udformet i overensstemmelse med medlemmernes ønsker:

Banen med tilhørende træningsfaciliteter skal være helt i top.
Alle fra begyndere til elitespillere skal føle sig velkomne og sportsligt udfordrede.
Rammerne for et godt klubliv med sociale aktiviteter skal være tilstede.

Værløse Golfklub arbejder kontinuerligt med disse mål for øje til glæde for klubbens medlemmer og greenfee-gæster.
Værløse Golfklub  |  Christianshøjvej 22  |  3500 Værløse  |  Telefon 4447 2124  |  Telefax 4447 2128  |  mail@vaerloese-golfklub.dk